Data: 2001-02-07 11:52:35
Temat: Re: Sprzet do fondue
Od: g...@o...pl-NOSPAM (Grzegorz Janoszka)
Pokaż wszystkie nagłówki
Nawiązując do postu z Wed, 07 Feb 2001 12:31:55 +0100 autorstwa Sebastian Maliszczak
(y...@c...edu.pl):
: > Kurde... a ja nie wiem, co to fondue i co to grill raclette...
: > Oświećcie głupią blondynkę...
: Tu
: http://www.kitchenemporium.com/cgi-bin/kitchen/prod/
30trjg82500.html
: mozesz sobie ogladnac. A w skrucie mowiac to taki roztopiony
: ser w kociolku ktory sie je maczajac widelczyki z nadziana bulka.
: Mmmmm pycha, zwlaszcza z dobrym winkiem
No cacy, cacy... Jak się nazywa ten serek? Jakiś specjalny?
I jakie to kaloryczne :-)
--
Grzegorz Janoszka
Na newsy piszę całkowicie prywatnie.
Gdy mi odpowiadasz, wytnij "-NOSPAM" z adresu.
Nie pluj nigdy do studni - może jeszcze przyjdzie Ci pić z niej wodę...
|