Data: 2004-07-17 00:07:14
Temat: Re: Świnia na Rynku!
Od: "waldek" <A...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Krysia Thompson wrote:
> On Fri, 16 Jul 2004 21:55:53 +0200, Wladyslaw Los
> <w...@o...pl> wrote:
>
>> In article <cd994h$hir$1@inews.gazeta.pl>,
>> "waldek" <A...@o...pl> wrote:
>>
>>
>>> Codziennie w po?udnie mistrz kuchni nadziewa na pot??ne szpikulce
>>> ca?ego prosiaka, ca. 60-70kg. Bydl? kr?ci si? do wieczora z
>>> czu?o?ci? polewane wytopionym sosem. G??boko ponacinana w kratk?
>>> skórka, pi?kny ?eb z d?ugim ryjem, aromaty skr?caj?ce trzewia -
>>> krótko mówi?c uczta jak u Ulricha von Jungingena.
>>
>> A co on ma do tego?
>>
>> W?adys?aw
>
>
> mnie raczej martwi klasyfikowanei swini jako "bydle"!
>
> pierz
> K.T. - starannie opakowana
===
A to niby dlaczego?
Jak człowiek może być bydlakiem, to świnia tym bardziej. LOL
waldek
===
|