Data: 2004-07-16 23:56:18
Temat: Re: Świnia na Rynku!
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 16 Jul 2004 21:55:53 +0200, Wladyslaw Los
<w...@o...pl> wrote:
>In article <cd994h$hir$1@inews.gazeta.pl>,
> "waldek" <A...@o...pl> wrote:
>
>
>> Codziennie w po?udnie mistrz kuchni nadziewa na pot??ne szpikulce ca?ego
>> prosiaka, ca. 60-70kg. Bydl? kr?ci si? do wieczora z czu?o?ci? polewane
>> wytopionym sosem. G??boko ponacinana w kratk? skórka, pi?kny ?eb z d?ugim
>> ryjem, aromaty skr?caj?ce trzewia - krótko mówi?c uczta jak u Ulricha von
>> Jungingena.
>
>A co on ma do tego?
>
>W?adys?aw
mnie raczej martwi klasyfikowanei swini jako "bydle"!
pierz
K.T. - starannie opakowana
|