| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!news.task.gda.pl!news .mm.pl!not-for-mail From: Krzysztof <k...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Szklistość kapusty kiszonej na ciepło - jak ? Date: Wed, 21 Dec 2005 15:37:35 +0100 Organization: Multimedia Polska sp. z o.o. Lines: 29 Message-ID: <op.s141kxt8a55zo4@krzysztof> References: <do9sss$i1g$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: host-81-190-110-80.gdynia.mm.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; delsp=yes; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.mm.pl 1135175854 50405 81.190.110.80 (21 Dec 2005 14:37:34 GMT) X-Complaints-To: a...@m...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 21 Dec 2005 14:37:34 +0000 (UTC) User-Agent: Opera M2/8.50 (Win32, build 7700) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:256433 Ukryj nagłówki Dnia Tue, 20 Dec 2005 22:25:47 +0100, TomekD <t...@p...onet.pl> | |
Zobacz także