Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Szynka Re: Szynka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Szynka

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.onet.pl!lublin.pl!ne
ws.icm.edu.pl!not-for-mail
From: "Przemyslaw Koziarski" <p...@k...net.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Szynka
Date: Thu, 30 Dec 1999 15:15:42 +0100
Organization: http://news.icm.edu.pl/
Lines: 19
Message-ID: <84fphl$m8d$1@sunsite.icm.edu.pl>
References: <0HDa4.987$N3.27237@news.tpnet.pl> <84f60b$rhq$1@sunsite.icm.edu.pl>
<3...@s...com.pl>
NNTP-Posting-Host: pa36.opole.ppp.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: sunsite.icm.edu.pl 946563445 22797 212.160.20.36 (30 Dec 1999 14:17:25 GMT)
X-Complaints-To: a...@n...icm.edu.pl
NNTP-Posting-Date: 30 Dec 1999 14:17:25 GMT
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2417.2000
X-MSMail-Priority: Normal
X-Notice1: This post has been postprocessed on the news.icm.edu.pl server.
X-Notice2: Subject line has been filtered and any Odp: strings removed.
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:20756
Ukryj nagłówki

> ze masz na mysli gotowa mieszanke peklujaca.
>
>
Taka mialem na mysli, ale przyprawiac i tak mozna wedle uznania

> tak, ale skore i kosc i tak trzeba usunac przed peklowaniem.
> Przez skore
> mieszanka slabo przechodzi, a przy kosci moze sie zaczac psuc.

Przepis kiedys znalazlem w jakiejs kuchni staropolskiej. Co do skory to
racja, ale wystarczy dluzej moczyc, a po ugotowaniu i ew. dalszej obrobce
taka skora to caly urok szynki.
Co do kosci, to robilem to pare razy i nigdy sie nie popsulo. Mozna jednak
usunac, tylko, ze wtedy juz trzeba szynke sznurowac, bo sie rozleci.

Przemyslaw Koziarski



 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?