Data: 2003-12-23 10:34:39
Temat: Re: Szynka parmeńska
Od: m...@p...onet.pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 2003-12-23 at 09:39, Krysia Thompson wrote:
> trys, ze slaboscia do tego przysmaku, czasem z melonem. czasem
> nie, najczesciej "na wyjsciu" melon jest do bani i wtedy calosc
> lezy....
Luksusowa jestes (co stwierdzam po raz kolejny ;)) Ale ja tez bardzo
lubie. Ostatnio jadlam ten wloski przysmak, nazwa mi, psiakrew,
uleciala, no, ten kawalek chleba podgrzany, pomazany oliwa, na to
posiekane pomidory, plasterek szynki parmenskiej, troche pieprzu swiezo
mielonego... mmmm... W restauracji Jajo na... Szpitalnej chyba? Albo tej
do niej rownoleglej. W Wawie, oczywiscie. Polecam. dobre zarcie tam
maja.
Kot z klopotami, zeby wyjsc do sklepu
--
Kot <m...@p...onet.pl>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|