Data: 2004-11-04 11:05:41
Temat: Re: Temat troszke poboczny - gazeta.
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 4 Nov 2004 11:54:11 +0100, "Agata" <a...@g...com.pl>
wrote:
>
>U?ytkownik JerzyN <N...@m...pl> w wiadomo?ci do grup dyskusyjnych
>napisa?:cm8r3a$dao$...@n...news.tpi.pl...
>
>> Dokonaj wyboru sam w Empiku.
>> Czas sp?dzisz mi?o i b?dziesz bardziej zadowolony bo to b?dzie twoja
>> decyzja.
>> A masz ju? dobr? ksi??k? kucharsk?? Przynajmniej jedn??
>
>Jerzy...podaj swoje typy dobrej ksiazki kucharskiej...gdybys mial zostac
>gubernatorem na Borneo ktora bys zabral...ze 3?
>
>agataw...kupuje regularnie tylko "kuchnie" i "cuisine et vins de
>France"...zdarza mi sie "la cucina di casamia"..podczytuje "travel and
>food"....tesknie za "smaki i aromaty" okrutnie.
>
a ja to lubie ksiazki kucharskie z obrazkami. nie takimi, co to
tylko rece widac robiace jakies cosie, ale takie, gdzie ambience
jest i zastawa ciekawa i serwetka ladna i kolorystycznei dobrane
kwiatki...zanabylam w szmateksie ksiazke kucharska pt
Alfresco...w sumie nie wiem, co kaza tam gotowac/piec/smazyc, bo
w kolko ogladam obrazki
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|