Data: 2002-02-11 19:53:10
Temat: Re: To takie dobre...dzisiejszy obiad
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
<m...@h...com> a écrit dans le message news:
rpu98.81$G...@c...casema.net...
> Niedzielni leniwcy! Nie macie pomyslu na dzisiaj? No to prosze:
>
> Biore miske dosc wysoka, szklana, zaroodporna.
> Na suchym dnie uciskam warstwe mielonego. Na to duzo pora pokrojonego
> w szerokie paski (polowe ilosci), potem warstwa zoltego sera w plastrach.
> Na to plasterki wedzonego boczku, potem znowu por i na wierzch (zawsze)
> plasterki boczku. Pokrywka na to i na godzine do pieca.
> Dziwilam sie, ze nie trzeba doprawiac, smarowac, itp., doslownie nic.
> Poukladac i gotowe. Do tego pure i uczta gwarantowana.
>
Wlasnie wszystko do pieca wrzucilam i czekam... Jaka jest gestosc output'u ?
(Lus nie lubi rzadkich potraw). Moze odkryc na koniec, zeby odparowalo ? A
moze na odwrot ? Wlac lyzke creme fraiche ?
Ewcia
--
Niesz !
|