Data: 2006-02-28 12:16:06
Temat: Re: Torebki do gotowania miesa
Od: "Anet" <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Wcale, a wcale...
> ;*-))
> Baaa, zrozumiałam, że najpierw wkładamy sprężynę, a potem dokładamy
> mięcho;p
> Bo przedtem, to ... hmmm... widziałam to w odwrotnej kolejności;/
> Echh...
> Thx za tak szybką odpowiedź:D
>
> --
> Pozdrawiam :)
> JM
Przedtem właśnie widziałaś to dobrze. Do szynkowara mięso na to taka
metalowa okrągła nakładka .Tak jak na ogórki małosolne do garnka wkładasz
talerzyk żeby docisnąć. Teraz dopiero sprężyna i na to przykrywka która
dociska sprężynę a owa sprężyna tą nakładkę a nakładka dociska mięso. I
pomyśleć, że to takie proste jak się robi z opisem już dużo gorzej.
Anet
|