Data: 2006-02-28 12:55:54
Temat: Re: Torebki do gotowania miesa
Od: Jacek Ostaszewski <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
JaMyszka napisał(a):
> Jacek Ostaszewski napisał:
>
>
>>[...]
>>Mam nadzieję, że nie prezsadziłem z wyjaśnieniami? ;-))
>
>
> Wcale, a wcale...
> ;*-))
> Baaa, zrozumiałam, że najpierw wkładamy sprężynę, a potem dokładamy mięcho;p
> Bo przedtem, to ... hmmm... widziałam to w odwrotnej kolejności;/
> Echh...
> Thx za tak szybką odpowiedź:D
>
Mięso, pokrywka, sprężyna dociskowo, przykrywka dociskająca sprężynę, bo
przecież sprężyna, żeby była sciśnięta musi być z dwu stron ograniczona?..
--
JackOss - a po co mi sygnatura?!
|