Data: 2008-10-01 15:49:07
Temat: Re: Tort Sachera [co nie tak?]
Od: "Władysław Łoś" <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <gbv7dk$7rc$1@atlantis.news.neostrada.pl>,
medea <e...@p...fm> wrote:
> Władysław Łoś pisze:
>
> > To po prostu trzeba umieć zrobić. Może to Ci pomoże:
> >
> > <http://groups.google.pl/group/pl.rec.kuchnia/msg/9e
bd29ab1da98bd2?hl=pl>
> >
>
> Dzięki. Nie sądziłam, że to jedno z tych ciast, do których trzeba mieć
> rękę. Gdybym o tym wiedziała, robiłabym je z należytym namaszczeniem i
> nie dopuszczałabym do pomocy mojej pięciolatki. ;)
> No cóż, nie poddam się tak łatwo.
> Czy dodanie proszku do pieczenia nie ułatwiłoby odrobinę sprawy?
>
> Ewa
Ma być tort Sachera, czy murzynek z dżemem morelowym?
Pamiętaj -- podstawą są dobrze ubite białka, jak na suflet.
Władysław
|