Data: 2004-01-07 20:42:50
Temat: Re: Vol-au-vent - jak to sie je ?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> trys
>> K.T. - starannie opakowana
>Dzi?ki za rady w sprawie sposobu jedzenia vol-au-vent . Nie jest ono
>wcale jakims skomplikowanym daniem , bo ciasto francuskie mozna kupic
>w kazdym porzadnym sklepie i upiec w domu , co sie chce , a nadzienie
>to przeciez moze byc cokolwiek ; jesli na goraco - to tym mniejszy
>problem , uwielbiam gotowac i niezle mi to wychodzi . Goscie sa
>przyzwyczajeni , ze na kazdym spotkaniu podaje cos ciekawego , wiec
>pomyslalam - czemu nie vol-au-vent ? Robilam bardziej karkolomne dania
>( sprobowalabys zrobic suflet , ktory nie opadnie zanim go podasz
>gosciom ... ) .
jeszcze mi sie nigdy nie udalo, zeby nie klapnal.....
trys
K.T. - starannie opakowana
|