Data: 2001-11-13 15:54:25
Temat: Re: W sprawie lukru
Od: "cezary gmyz" <c...@z...dwws.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Jak zwykle bedzie mak z lamancami, pewnie zrobie rozlatujacy sie
> i pekniety makowiec, ale jeszcze nie robilam w ogole piernika
> (jakos nie zaszla potrzeba...). Teraz widzialam przepis Miniki na
> Caluski, gdzie wymieniony jest lukier...moze polukruje wszystko,
> co upieke...
W lukrze Ci nie pomoge bo nie robie i za bardzo nie przepadam z wyjatkiem
paczkow. Mam gdzie co prawda przepis na lukier do nitki ale nie moge go
wygrzebac. Natomiast podejrzewam, ze uprawiasz jakas kontrabande a na
dodatek sie dekonspirujesz piszac o tym maku - to chyba na wyspie produkt
zakazany, ktorego posiadanie grozi czyms w rodzaju wieloletnich galerow
Czarek
|