Data: 2004-01-20 22:12:35
Temat: Re: Wareniki (was: Re: Czy pyzy mo?nanadziac surowym mielonym? )
Od: m...@p...onet.pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 2004-01-20 at 23:01, Wladyslaw Los wrote:
>
> > Bardzo dobre sa wareniki - rosyjskie pierozki z wolowina. Musza byc
> > bardzo malutkie, bo inaczej ciasto sie rozgotuje, a mieso jeszcze w
> > srodku surowe.
> >
>
> Jak si? daje TAKI przepis, i to jeszce o ile pami?tam na potraw?, ktora
> si? dotad na naszej liEcie nie pojawi?a, to wypada przynajmniej zmienic
> temat!
O pardonsik, ale bylo: http://glinki.com/?l=8Fl5 i podaje tu tylko jeden
przyklad, bo kilka razy sie przepis na wareniki pojawial.
--
Kot <m...@p...onet.pl>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|