| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.atman.pl!newsfeed.tpinterne t.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Marzolena Zawojska" <m...@w...o2.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Watróbka a czas jej przygotowania Date: Sat, 6 Nov 2004 20:15:32 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 9 Message-ID: <cmj7u1$84g$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <3...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: aak173.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1099768578 8336 83.25.10.173 (6 Nov 2004 19:16:18 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 6 Nov 2004 19:16:18 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:220782 Ukryj nagłówki Otoczyc w mace, polozyc na rozgrzany dobrze tluszcz na patelni. | |
Zobacz także