Data: 2005-01-31 11:12:40
Temat: Re: Wątróbka dla tych co jej nie nawidzą ? ? ?
Od: "Agata" <a...@g...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Przemek <b...@p...fm> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:ctkulo$63t$...@a...news.tpi.pl...
> Witam.
>
> Potrzebuję pomocy ze względów zdrowotnych salecono mi konsumowania
wątróbki
> (cielęcej i wołowej) ale jak to świństwo przyrządzić aby nie było go czuć?
> Prónuję w sosach, z warzywami, faszeruję nią Canelloni ale zaczyna
brakowąc
> mi pomysłów
>
> proszę o radę
...usmaz partiami na masle podlewajac brandy tylko tak aby nie za twarda
wyszla....przerzuc do miski, dodaj zezlocona cebule i dla amatorow
kawaleczki zrumienionego boczku....zmiksuj doprawiajac ziolami, sola i
pieprzem kreconym na biezaco...dodaj troche smietany i dobrze
wymieszaj...przetrzyj przez sito...na piekny mus.....i na kanapke! ;)
mozna dodac figi i rodzynki...ale kurcze to chyba tez czuc watrobka :)
agataw
|