Data: 2000-01-25 02:34:36
Temat: Re: Watrobka drobiowa
Od: dzieciol <p...@p...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Przemyslaw Koziarski wrote:
> > A patelnia z pokrywka? Podobno juz sa takie wynalazki.
> >
> >
>
> Wtedy przestajesz smazyc a zaczynasz dusic. Efekt nie taki, chrupiace nie
> jest.
> Ale sa dostepne przykrywki w formie plaskiego gestego sitka. Zatrzymuja ok.
> 90 % pryskajacego tluszczu.
>
> Przemyslaw Koziarski
>
> P.S. BTW to watrobce daleko w pryskaniu do wolowiny smazonej na oleju
Mam przykrywki z wentylacja! Odslania sie 'szpare wentylacyjna'
w zaleznosci od potrzeby-nic nie pryska bo 'szpara' od gory jest zakryta.
PS. Zrobiliscie mi smak na watrobki, beda jutro ale duszone z cebulka
termojadrowa.
Przepis na cebulke termojadrowa:
Srednio duza cebula pokrojona w dowolny sposob, troche posolona,
troche pocukrzona, troche oliwy i na 3 minuty do mikrofalowki.
Nieszkodliwe dla watrobiarzy!
|