Data: 2010-10-20 12:08:00
Temat: Re: Weekendowe smakołyki.
Od: "Panslavista" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
news:5tmhn4a7bch9.14dq3ye6alscm.dlg@40tude.net...
> Dnia Wed, 20 Oct 2010 11:13:23 +0200, Panslavista napisał(a):
>
>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
>> news:uam2anyyejzo.1wxyhtxof2tk3.dlg@40tude.net...
>>> Dnia Wed, 20 Oct 2010 10:59:00 +0200, Panslavista napisał(a):
>>>
>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
>>>> news:w0c9c1buerrb.1w2hvd5fn4cu2.dlg@40tude.net...
>>>>> Dnia Wed, 20 Oct 2010 05:53:44 +0200, Panslavista napisał(a):
>>>>>
>>>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
>>>>>> news:3n0i0sggh4w7.196wm2q6bx31l.dlg@40tude.net...
>>>>>>
>>>>>>> Nie - świętokrzyskie gały to takie czarne niewielkie kulki z samych
>>>>>>> surowych ziemniaków, bez nadzienia.
>>>>>>
>>>>>> To tak wolno przerabiasz, aż sczernieją?
>>>>>
>>>>> Tak - jedną toczę 2 godziny :->
>>>>
>>>> Najszybciej ciemnieją przy tarciu.
>>>
>>> Używam sokowirówki - nie zdążają ściemnieć.
>>
>> Skoro nie przerabiasz po rozdrobnieniu zajęta inna pilna pracą
>
> Kto tak powiedział?
>
> Swiętokrzyskie gały MAJĄ BYĆ czarne.
A nie są bursztynowe?
|