« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.interia.pl!not-for-mail From: "Stokrotka" <o...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Wieprzowina z szalotkami jabłkami i estragonem Date: Wed, 5 Jul 2017 16:20:14 +0200 Organization: INTERIA.PL S.A. Lines: 23 Message-ID: <ojisii$gh2$1@usenet.news.interia.pl> References: <oj32n6$ma0$1@sunflower.man.poznan.pl> <ojimu4$39o$2@gioia.aioe.org> NNTP-Posting-Host: public-gprs352222.centertel.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="UTF-8"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: usenet.news.interia.pl 1499264402 16930 37.47.7.31 (5 Jul 2017 14:20:02 GMT) X-Complaints-To: u...@f...interia.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 5 Jul 2017 14:20:02 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3138 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:377291 Ukryj nagłówki >> 4 kotlety 1 cm na grubość (może być np karkówka ) |
Zobacz także