Data: 2007-11-26 12:29:27
Temat: Re: Wino owocowe
Od: "mirzan" <l...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> To był roztwór pirosiarczynu, a nie bezwodnik kwasu siarkawego.
Jeśli wiesz, o co chodzi, to po co ludziom próbujesz ciemnotę wciskać.
Pirosiarczyn sodu, to powszechnie stosowany srodek dyzenfekcyjny sprzętu
winiarskiego, oraz zapobiegający chorobom wina.Stosują go wszystkie firmy
winiarskie.
Podpuściłeś dziewczynę i gotowa przysięgać,że na własne oczy widziała,
że siarkę sypie się łopatą.Może była dyrektorką i wie tyle co widziała.
Pozdrawiam.Mirzan
http://www.euro-win.pl/sklep/product_info.php?produc
ts_id=244
Kupowałem niedawno u nich drożdze.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|