Data: 2015-10-18 15:20:18
Temat: Re: Włoski tort makaronowy
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 18 Oct 2015 10:09:07 +0200, krys napisał(a):
> Ikselka wrote:
>
>> Dnia Sat, 17 Oct 2015 21:20:38 +0200, FEniks napisał(a):
>>
>>> W dniu 2015-10-17 o 20:08, Ikselka pisze:
>>>> Dnia Sat, 17 Oct 2015 20:03:35 +0200, FEniks napisał(a):
>>>>
>>>>> W dniu 2015-10-17 o 18:55, bbjk pisze:
>>>>>> W dniu 15-10-17 o 18:47, FEniks pisze:
>>>>>>
>>>>>>> Ponieważ jego "włoskość" wzięła się po pierwsze z makaronu, a po
>>>>>>> drugie - przekrój ma włoskie barwy. ;)
>>>>>> Wzmocniłabym włoskość chlapiąc oliwą, zamiast fety - mozzarella, może
>>>>>> wiórki parmezanu dodatkowo, odrobina lebiodki, to tak na szybko,
>>>>>> więcej przyjdzie mi do głowy podczas produkcji. W sumie fajne
>>>>>> pogotowie ratunkowe, bo składniki zawsze w domu są.
>>>>> Nie wczytywałam się w ten linkowany przepis. Ja też robiłam bez fety
>>>>> (po pięciokrotnym pytaniu dziecięcia, czy aby na pewno jej nie dodam),
>>>>> a na wierzchu oczywiście mozzarella. Zamiast warstwy z kurczakiem można
>>>>> zrobić z rybą albo tylko z masą jajeczną a' la carbonara.
>>>>>
>>>> Wyobrażam sobie to danie na talerzu...
>>>
>>> Nie musisz nadwerężać szarych komórek, na zdjęciu jest na talerzu.
>>
>> To jest JEDNA porcja?!
>> Wow! Masz spust...
>
> Ty to jednak masz maniery z czworaków.
Albowiem nie pitpilitam radośnie nad dziełem Koleżanki. Wiem. A w tej
grupie należy tylko i wyłącznie 3-]
--
XL https://www.youtube.com/watch?v=wNcV_dHUHSs
|