Data: 2003-08-19 19:19:27
Temat: Re: Wołowina
Od: "" <h...@W...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Witam po dosc długiej przerwie
>
> Pytanie moje dotyczy miesa wolowego.
> Dokladnie mam dwa male kawalki, takie plastry i nie wiem jak je smacznie
> przyrzadzic. Wolowinke jadlo sie u mnie w domu niezwykle rzadko wiec nie
> mam z tym doswiadczenia. W wyszukiwarkach tez nie znalazlam niczego
> fajnego. Moze ktos cos poradzi... :)
Jak mi zostają takie okrawki po zrazach to kroje to na paseczki, wrzucam do
marynaty na noc a potem pieke na bardzo rozgrzanym oleju tak żeby sie piekło a
nie gotowało, wychodzi coś jak chipsy mięsne, lubie mocno przypieczone :)
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|