Data: 2004-11-07 08:25:44
Temat: Re: Wołowina
Od: "Sowa" <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
news:wlalos-12540E.09123307112004@newsfeed.onet.pl..
.
> In article <cmkj7r$gam$1@news.onet.pl>,
> "Pepek" <p...@d...friko3.onet.pl> wrote:
>
>> Po to, żeby było inaczej i też smacznie ;)
>> Też tak czasami robię z mięsem na bitki.
>>
>> A u mnie od wczoraj marynuje się udziec z indyka na niedzielny obiad.
>> (oliwa, sos sojowo-grzybowy, papryka słodka i ostra, kurkuma, curry,
>> pieprz
>> zielony i czarny i
>
> Czy do tego wszystkiego to nie wsyzstko jedno, czy dasz dzeic z indyka,
> wieprzową karkówkę, czy polędwicę ze zdechłego psa? ;-)
Oj Władysławie,
i tak powinieneś docenić fakt, że to nie "kurzęce cycusie."
Sowa
|