Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!wlalos
From: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Wołowina.
Date: Wed, 15 Nov 2006 06:44:25 +0100
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 38
Message-ID: <w...@n...gazeta.pl>
References: <ejakur$h86$1@nemesis.news.tpi.pl> <ejakss$ei6$1@atlantis.news.tpi.pl>
<w...@n...gazeta.pl>
<ejb3mv$gm1$1@nemesis.news.tpi.pl>
<w...@n...gazeta.pl>
<ejdefq$nb1$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 217.153.123.10
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1163569468 15632 217.153.123.10 (15 Nov 2006 05:44:28 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Wed, 15 Nov 2006 05:44:28 +0000 (UTC)
X-User: wlalos
User-Agent: MT-NewsWatcher/3.5.1 (Intel Mac OS X)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:283030
Ukryj nagłówki
In article <ejdefq$nb1$1@nemesis.news.tpi.pl>,
Marsjasz <d...@w...pl> wrote:
> Wladyslaw Los napisał(a):
> > In article <ejb3mv$gm1$1@nemesis.news.tpi.pl>,
> > "Panslavista" <p...@w...pl> wrote:
> >
> >> "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> wrote in message
> >> news:wlalos-54CB98.23060513112006@news.gazeta.pl...
> >>> In article <ejakss$ei6$1@atlantis.news.tpi.pl>,
> >>> "Panslavista" <p...@w...pl> wrote:
> >>>
> >>>> "Stachu" <s...@n...pl> wrote in message
> >>>> news:ejakur$h86$1@nemesis.news.tpi.pl...
> >>>>> Gdzie (w Polsce ....najlepiej Wielkopolsce)
> >>>>> można kupić wołowinę argentyńską
> >>>>>
> >>>>> lub urugwajską w ilościach detalicznych?
> >>>>>
> >>>>> Stachu.
> >>>> Polska jest jedną z najlepszych na świecie, najbliższa naturze.
> >>> Nawet nie wiesz co pleciesz.
> >>>
> >>> Władysław
> >> Wiem. Różni się smakiem od innych wołowin - zależnie od rasy bydła...
> >
> > Powiedział co wiedział.
> >
> > Władysław
> a Pan dodal co wie...
> Mars
Wiem, że naszej wołowinie daleko nie tylko do słynnej argentyńskiej
pochodzącej od bydła pasionego na pampasach, ale te np. do amerykańskiej
z USA i w ogóle do jakiejkolwiek hodowanej specjalnie na mięso. Czyżbyś
się nie zgadzał?
Władysław
|