Data: 2006-11-15 05:44:25
Temat: Re: Wołowina.
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <ejdefq$nb1$1@nemesis.news.tpi.pl>,
Marsjasz <d...@w...pl> wrote:
> Wladyslaw Los napisał(a):
> > In article <ejb3mv$gm1$1@nemesis.news.tpi.pl>,
> > "Panslavista" <p...@w...pl> wrote:
> >
> >> "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> wrote in message
> >> news:wlalos-54CB98.23060513112006@news.gazeta.pl...
> >>> In article <ejakss$ei6$1@atlantis.news.tpi.pl>,
> >>> "Panslavista" <p...@w...pl> wrote:
> >>>
> >>>> "Stachu" <s...@n...pl> wrote in message
> >>>> news:ejakur$h86$1@nemesis.news.tpi.pl...
> >>>>> Gdzie (w Polsce ....najlepiej Wielkopolsce)
> >>>>> można kupić wołowinę argentyńską
> >>>>>
> >>>>> lub urugwajską w ilościach detalicznych?
> >>>>>
> >>>>> Stachu.
> >>>> Polska jest jedną z najlepszych na świecie, najbliższa naturze.
> >>> Nawet nie wiesz co pleciesz.
> >>>
> >>> Władysław
> >> Wiem. Różni się smakiem od innych wołowin - zależnie od rasy bydła...
> >
> > Powiedział co wiedział.
> >
> > Władysław
> a Pan dodal co wie...
> Mars
Wiem, że naszej wołowinie daleko nie tylko do słynnej argentyńskiej
pochodzącej od bydła pasionego na pampasach, ale te np. do amerykańskiej
z USA i w ogóle do jakiejkolwiek hodowanej specjalnie na mięso. Czyżbyś
się nie zgadzał?
Władysław
|