Data: 2005-06-12 12:51:45
Temat: Re: Wołowina po burgundzku, relacja ;)
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le dimanche 12 juin 2005 ŕ 12:53:28, dans <1...@c...net> vous
écriviez :
> Pieczarki wrzucone, duże były, to pokroiłam je w ósemki. Całość pachnie
> obłędnie, a wygląda skrajnie nieciekawie. Ot bura breja z pływającą
> marchewką. Ale to dopiero półtorej godziny, więc licze na lepszy efekt
> wizualny.
Nie, to zostaje bure. Natomiast jezeli podasz z ryzem na sypko, i
posypiesz zielenina (ja czesto dodaje pod koniec posiekane liscie
selera), to sie ogolny widok polepszy.
Ale to jest po prostu taka potrawa wiec bryja jest, bylo, i
bedzie. Jak gulasz i inne tego typu rzeczy.
Ewcia
--
Niesz
|