| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!wlalos From: "Władysław Łoś" <w...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Wybuchowy przecier pomidorowy. Date: Tue, 16 Sep 2008 22:16:14 +0200 Organization: Spes Ltd. Lines: 16 Message-ID: <w...@n...onet.pl> References: <gaobc9$pnt$1@inews.gazeta.pl> <gaodq3$acp$1@atlantis.news.neostrada.pl> <zo7yh4z733yd$.1sewxmxa8opi3$.dlg@40tude.net> <gaotbj$95u$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 193.84.182.24 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1221596174 25165 193.84.182.24 (16 Sep 2008 20:16:14 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 16 Sep 2008 20:16:14 +0000 (UTC) X-Sender: a1GCXFM8PqIQdPuIxbvO0Q== User-Agent: MT-NewsWatcher/3.5.3b3 (PPC Mac OS X) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:315409 Ukryj nagłówki In article <gaotbj$95u$1@inews.gazeta.pl>, krys <k...@p...onet.pl> | |
Zobacz także