Data: 2008-06-03 18:58:44
Temat: Re: "Zepsuty" miód
Od: "i...@g...pl" <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 03 Jun 2008 20:49:15 +0200, JerzyN napisał(a):
> i...@g...pl pisze:
>> Dnia Mon, 02 Jun 2008 22:38:19 +0200, JerzyN napisał(a):
>>
>>> i...@g...pl pisze:
>>>> ...nie jest zepsuty, lecz nieco sfermentowany na skutek działania enzymów.
>>>> Można go wspaniale przerobić na miód pitny warzony - zagotowac z wodą i
>>> [...]
>>>
>>> ...wylac do sracza.
>>
>> Se wylewaj.
>
> Ćwok jesteś, miody się syci a warzy piwo.
Chciałabym zwrócić się do ciebie per "pan", ale na to nie zasługujesz, boś
tępy i cham:
http://www.pszczoly.pl/miody%20pitne/mpitne_podzial.
php
"W zależności od sposobu, jaki stosuje się przy przygotowaniu brzeczki
rozróżnia się miody niesycone i miody sycone, czyli warzone."
|