Data: 2004-02-02 10:42:13
Temat: Re: Ziemniaczane talarki -> pomocy
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 2 Feb 2004 11:18:33 +0100, "Anna Ladorucka"
<a...@p...onet.pl> wrote:
>
>Użytkownik "AJA" <a...@n...gazeta.pl> napisał w wiadomości
>news:bvl4oq$g7v$1@inews.gazeta.pl...
>> Witam wszystkich
>> Ot ... bylem sobie w pubie i tam podano talarki ziemniaczane ... w
>postaci
>> cos podobne do frytek. No ale w smaku .. chech inne .. nie sa napewno z
>> ziemniakow ugotowanych i podsmazonych.
>
>A nie bylo to cos w rodzaju ziemniakow dauphine?
albo w ogole plasterki kartoflane pomazane olejem (uwaga: nie
pokazal mi sie oryginalny post - poczatek tego watku, a nikt nie
zostawil postu, wiec improwizuje ;) ), posypane roznymi rzeczami
i pieczone w goracym piecu - w polwie pieczenia dobrze jest
pzrewrocic to wszystko do gory nogami
trys
K.T. - starannie opakowana
|