Data: 2011-08-23 19:32:27
Temat: Re: Zróbmy próbę jakiego typu kuchenka lepsza.
Od: Adam Płaszczyca <t...@o...spamnie.org.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 23 Aug 2011 18:57:38 +0200, wolim napisał(a):
> Miałem okazję gotować na elektrycznych płytkach przez około tydzień na
> wczasach... Piszę na gorąco, bo wczoraj wróciłem. Jest to szajs totalny
> jeśli chodzi o szybkie podsmażenie czegoś, itp. Nagrzewa się dłuuuugo.
A ja je uwielbiam. Jedyne co lepsze - to klasyczna kuchnia na węgiel lub
drewno.
> np zrobienie jajecznicy to jest męka pańska. Najpierw nie chcą się ścinać
> jajka, potem nie możesz zostawić patelni na płycie, bo z jajek robi się
> beton - efekt jest taki, że jak tylko jajka się lekko zetną musisz ściągać
> patelnie i (jak pozostałe palniki są w użyciu) szukać miejsca żeby ją gdzieś
> taką zajebiście gorącą odstawić bo inaczej będziesz miał naleśnika, a nie
> jajecznicę.
Złej baletnicy... :D
Ja tam nie mam problemów. Tyle tylko, że trzeba tą minutę-dwie poczekac na
stabilizacje temperatury.
--
___________ (R)
/_ _______ Adam 'Trzypion' Płaszczyca (+48 502) 122 688
___/ /_ ___ Kęszyca Leśna 51/9, 66-305 Keszyca Leśna
_______/ /_ GG: 3524356
___________/ Wywoływanie slajdów http://trzypion.pl/
|