Data: 2011-08-24 08:57:53
Temat: Re: Zróbmy próbę jakiego typu kuchenka lepsza.
Od: "kogutek" <k...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> On 23 Sie, 23:16, Adam Płaszczyca <t...@o...spamnie.org.pl>
> wrote:
> > Dnia Tue, 23 Aug 2011 22:38:17 +0200, wolim napisa (a):
> >
> > > No i co z t temperatur p yty grzejnej? Nie promieniuje ciep em jeszcze
> > > przez kilka minut? Nie grzeje Ci kuchni?
> >
> > Promieniuje. Tylko nie w kuchni , a w potraw , kt ra w asnie na niej
> > dochodzi :D
>
> Ta... zwłaszcza jak smażysz jajecznice...
Uczeń mówi do majstra stolarza. Panie majster, trzeci raz skracam deskę i ciągle
za krótka. Raz się wciąłem smażąc jajecznice na płytce. Technikę trzeba mieć i
wychodzi idealnie. Spróbuj przypalić cukier na przepalankę. Na płytce to sama
przyjemność, na gazie zawsze wielka niewiadoma.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|