Data: 2000-10-02 10:34:10
Temat: Re: Zupa cebulowa
Od: "Lilly was here" <:)@com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Mam taką uwagę generalną - ludziska, jeśli używacie włoszczyzny to po co
jeszcze kostki rosołowe ?
A tak poza tym, to chyba taką cebulkę najpier się podsmaża, a następnie dusi
na masełku ? Oprusza mąką, przesmaża, zalewa bulionem, przyprawia do smaku,
wlewa do kamionek, na wierzch kładzie upieczone kromki chleba tostowego
pieczone z masełkiem ziołowo, czosnkowym ), posypuje tartym serem i wstawia
do rozgrzanego piekarnika na ok. 15 min. ?
Może to o taką cebulową zupę chodzi ?:)
Lilly was here
I przestańcie sypać wszędzie tą Vegetę i inne Kuronio-Jarzynko-Warzywka -
przcież to chemiczne pskudztwo - macie włoszczyznę, sól - więcej nie trzeba.
Jak chcecie to mogę dać wam przepis na domową "Vegetę" :)
|