Data: 2002-11-17 13:02:27
Temat: Re: Zupa grzybowa
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "JurekA" <j...@o...pl>
Niestety, bardzo nie spodobal mi sie Twoj list, totez zaczniemy od nauki j. polskiego
a przy okazji bedzie komentowana tresc listu
:-) troche zaboli..
Wpierw ugotuj rosol. Ugotuj włoszczyzne (po oprządzeniu) i kawałek kości
(ze szpikiem).
>>>>>>>>>>
'Najpierw' kolego :-)
Skrzydełko może być zamiast kości.
>>>>>>>.
to tak szczegolnie po tym liscie Joli o 38 trujacych produktach?
Smak warzywny 'podkręć' odrobiną
"jarzynki" bądź "potravki".
Smak grzybowy i rosołowy "podkręć" dodając (nie dużo!) kostki
rosołowej-grzybowej. Na koniec 'posikane' katrofle, grzyby również
'posikane' (nie oszędzaj ich!).
>>>>>>>>>>
NIe wiem gdzie Cie chowano, ale dowcipne to to wcale nie jest :(
Na koniec śmietana, pieprz (świerzy). I już. Smaczengo.
>>>>>>>>>
slownik ortograficzny sie klania: "swiezy" a nie tak jak wyzej.
Wybacz, ale musialam Cie troche pognebic ...
Pore obiadowa wszak mamy... ale o innej porze tez nie byloby to dowcipne :(
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.419 / Virus Database: 235 - Release Date: 2002.11.13
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|