Data: 2002-09-06 18:29:21
Temat: Re: bazylia do pesto/przepis
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "Vefour" <v...@p...pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Friday, September 06, 2002 8:58 AM
Subject: Re: bazylia do pesto/przepis
> Fakt, czosnek, czlowiek jak probuje opisac a nie robie tego w tej samej
> chwili, to zapomina, sklerotyk jeden. Choc tak sobie mysle, ze bez
> czosnku tez moze byc ok, dalbym wtedy moze zamiast parmezanu pecorino
> (inni w ogole preferuja pecorino). Zaeksperymentuje wieczorem, zrobie
> dwa iz dam relacje z przezyc mojej rodziny :)))
>
> Podpalanie orzeszkow to juz nie wersja basic :))))
>
> V.
>
> P.S> romano to pecorino?
He, he a jaki czosnek jest "basic" ? ;-) "pecorino romano", wiec romano to
tez pecorino
Herbatka
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|