Data: 2002-03-09 19:59:51
Temat: Re: befsztyk-prosze o rady
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"MechaGodzilla" <m...@n...pl.NOSPAM> a écrit dans le message news:
a6dltn$cn6$...@n...tpi.pl...
>
> wiec jak mam to siekane COS zrobic.
> ???
>
Mechcia, jak kupuje u rzeznika befsztyka "haché" czyli siekanego, to on
bierze ladny kawakek miesa, wrzuca do maszynki do miesa, wyjmuje, formuje w
forme owalna o grubosci ok. 1 cm -1,2 cm. I juz.
Ja do w domu smaze (z dwoch stron :-) 2-3 minuty wg ogolnych zasad smazenia
befszykow i juz... Aha, deglasuje crčme fraďche.
Prosciej nie mozna
Ewcia
(miesozerna)
--
Niesz !
|