Data: 2006-09-11 11:36:27
Temat: Re: bekon ? jak sie robi
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 11 Sep 2006 09:52:47 +0200, "Misiek" <p...@o...pl> wrote:
>
>Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
>wiadomości news:o82ag2hbr1i5cat3ev6io9a9icujt75252@4ax.com...
>> On Sun, 10 Sep 2006 18:35:06 +0200, "piotr'ek"
>> <p...@g...pl> wrote:
>>
>> >> Ktorzy oni? My? No to rzeczywiscie...najzdrowszy jest smalec,
>> >> prawda? I ma byc grubo.
>> >
>> >No to co jest najsmaczniejsze, jest zwykle jak "oni" mówią niezdrowe. A
>jajecznica najlepsza jest na boczku, chleb najlepiej smakuje z masłem,
>napoje dobre są tylko posłodzone cukrem... itp... itd...
>> >No i trzeba dbać o ewolucję, bo gdyby człowiek tego prosiaka nie zjadł,
>to za milion lat ten prosiak zjadłby człowieka.
>> >
>> >*piotr'ek*
>>
>> To chyba jakas indoktrynacja :PPPPP, ja nie lubie jajecznicy
>> kapiacej tluszczem, ani masla na chlebie ani slodkich napojow
>> A co zlego w tym, zeby prosiak ewolucyjnie zjadl czlowieka za
>> milion lat?
>>
>
>A co masz przeciwko maslu na chlebie?
>Jajecznicy z boczkiem?
>Czy slodzionej cherbacie/kawie?
Nic a nic, poza tym, ze nie lubie. Lubie jajecznice na boczku,
ale ja zabieram zbedny tluszcz z patelni, a chyba nikt tego nie
robi . Slodzona herbata/kawa mi zupelnie nie smakuje od 26 lat i
7 miesiecy (bez paru dni :PPP)
A nie zapytasz co mam przeciwko ludziom? :PPPP
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|