Data: 2006-09-11 11:42:43
Temat: Re: bekon ? jak sie robi
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
wiadomości news:peiag2l7e1a1v3e7opiv44rbgb27otj1r4@4ax.com...
> On Mon, 11 Sep 2006 09:52:47 +0200, "Misiek" <p...@o...pl> wrote:
>
(ciach)
> >
> >A co masz przeciwko maslu na chlebie?
> >Jajecznicy z boczkiem?
> >Czy slodzionej herbacie/kawie?
>
> Nic a nic, poza tym, ze nie lubie. Lubie jajecznice na boczku,
> ale ja zabieram zbedny tluszcz z patelni, a chyba nikt tego nie
> robi . Slodzona herbata/kawa mi zupelnie nie smakuje od 26 lat i
> 7 miesiecy (bez paru dni :PPP)
> A nie zapytasz co mam przeciwko ludziom? :PPPP
>
Nie nie spytam :-)
to ze takj spytam czym smarujesz chleb?
Tymi "erzacami" udajacymi margaryny? Masmixami i innymi "chemopodobnymi"
paskudstwami?
Pojecie "zbedny tluszcz" w jajecznicy jest wzgledne :-) ale sa gusta i
gusciki. Dla mnie ten tluszcz jest najsmaczniejszy. Nie dalej jak wczoraj
jadlem boczek z grilla (a wlasciwie z patelni grilowej) a tluszczyk owzem
zlalem ale do sloika i czeka na wlasn ie jajecznice, jajka sadzone itp :-)
Kawa owszem... Jedynie bez cukru (sam takowa pijalem dawniej, aktualnie
wogole kawy nie pijam)
Tyle ze dla np. wrzodowcow jesli juzt to wlasnie z cukrem kawe/herbate ale
to juz inna sprawa- nie powinni wogole pijac kawy.
|