Data: 2005-06-16 12:44:11
Temat: Re: bialy ser
Od: "Gamon'" <r...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Czesc!
Uzytkownik "Joanna Konopka" <j...@p...onet.pl> napisal w
wiadomosci news:MfKdnfu819NR7yzfRVnyhA@eclipse.net.uk...
> Hmm. Po czym stwierdzic czy sie uda nie kupujac 100 tysiecy roznych
> mlek i nie sprawdzajac kazdego po kolei?
Nie wiem :]
Ja po prostu robie z tego, ktore pije na codzien, z ktorego gotuje
zupki mleczne i robie jogurt :)))))))))) Jest dosc tluste (3,2%) i ma
w miare znosny smak (mam na mysli, ze nie czuje, jakby to byl koktajl
z PCV).
> Duzo tego soku?
Zalezy od mleka i od tego, jak akurat "sie robi" danego dnia. Ja biore
najpierw mala lyzke od herbaty, czekam troche na efekt, jak nic sie
nie dzieje znowu powtarzam..... Nie polecam od razu za duzo, bo bedzie
po prostu kwasielizna.....
> Kurde nigdy mi sie nie snilo, ze ser bede robic :))
Kiedys trzeba zaczac :)
Pozdrawiam,
robal.
|