Data: 2005-06-16 12:51:46
Temat: Re: bialy ser
Od: Joanna Konopka <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Gamon' wrote:
> Nie wiem :]
> Ja po prostu robie z tego, ktore pije na codzien, z ktorego gotuje zupki
> mleczne i robie jogurt :)))))))))) Jest dosc tluste (3,2%) i ma w miare
> znosny smak (mam na mysli, ze nie czuje, jakby to byl koktajl z PCV).
O to juz cos, mleko ma byc pelne?
A tu wszystkie mleka maja specyficzny smak.
>> Duzo tego soku?
>
> Zalezy od mleka i od tego, jak akurat "sie robi" danego dnia. Ja biore
> najpierw mala lyzke od herbaty, czekam troche na efekt,
Ile to "troche"? Minuta? 5 minut? Pol godziny?
> Kiedys trzeba zaczac :)
Jeszcze nei dzis - mam kostke serka z Polski. W sobote robie rogaliki
serowe z jablkami. Ale brakuje mi sera bardzo, zwlaszcza do nalesnikow.
Pozdrawiam,
Joasia
|