Data: 2001-12-10 14:54:21
Temat: Re: boczniaki w cieście piwnym...
Od: <s...@f...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Deuter" <d...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:9um0s3$lv2$1@news.onet.pl...
> Użytkownik <s...@f...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:9uldek$j0e$1@news.tpi.pl...
> > Użytkownik "Deuter" <d...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> > news:9ul56o$cga$1@news.onet.pl...
> > > Użytkownik <s...@f...onet.pl> napisał w wiadomości
> > > news:9ukv2v$j7n$1@news.tpi.pl...
> > > > Użytkownik "Deuter" <d...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> > > > news:9uijus$4su$1@news.onet.pl...
[ciach wszystko co bylo przedtem]
> > u mnie w domciu zawsze podaje sie kapelusze podgrzybkow lub borowikow w
> > panierce, ale twoj przepis podzialal na moja wyobraznie i chyba
wyprobuje
> w
> > najblizszy weekend jesli mam wprowadzac nowa potrawe na wigilijny stol
:)
> czekam na relacje
melduje, ze zrobilam, zjadlam i przezylam :))
a na serio to bylo tak:
kupilam kapelusze podgrzybkow, obgotowalam je w wywarze z warzyw
(wloszczyzny) z lyska masla (tak jak sie u mnie robi na wigilie) po czym
przyrzadzilam wedle przepisu Deuter'a i jeszcze dzis sie po nich oblizuje!
do degustacji sciagnelam siostre. wyrok zapadl, grzyby tak przygotowane
pojawia sie na stole swiatecznym.
skrzacik
|