Data: 2001-12-11 12:13:18
Temat: Re: boczniaki w cieście piwnym...
Od: "Deuter" <d...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> > u mnie w domciu zawsze podaje sie kapelusze podgrzybkow lub borowikow w
> > > panierce, ale twoj przepis podzialal na moja wyobraznie i chyba
> wyprobuje
> > w
> > > najblizszy weekend jesli mam wprowadzac nowa potrawe na wigilijny stol
> :)
> > czekam na relacje
>
> melduje, ze zrobilam, zjadlam i przezylam :))
> a na serio to bylo tak:
> kupilam kapelusze podgrzybkow, obgotowalam je w wywarze z warzyw
> (wloszczyzny) z lyska masla (tak jak sie u mnie robi na wigilie) po czym
> przyrzadzilam wedle przepisu Deuter'a i jeszcze dzis sie po nich oblizuje!
> do degustacji sciagnelam siostre. wyrok zapadl, grzyby tak przygotowane
> pojawia sie na stole swiatecznym.
>
> skrzacik
>
super - wcale nie jest wykluczone, ze i ja cos takiego wykombinuje.
pozdrawiam
--
Deuter
d...@p...onet.pl
#GG: 366894
|