| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Mariusz" <m...@v...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: brukselka Date: Sat, 6 Dec 2008 17:08:23 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 9 Message-ID: <ghe81j$fvi$1@news.onet.pl> References: <ghe5em$7le$1@news.onet.pl> <1...@4...net> NNTP-Posting-Host: 82.160.243.2 X-Trace: news.onet.pl 1228579699 16370 82.160.243.2 (6 Dec 2008 16:08:19 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 6 Dec 2008 16:08:19 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579 X-Sender: nwysD7lC8gI6yVSTWvFjaw== X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Antivirus-Status: Clean X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512 X-Antivirus: avast! (VPS 081205-0, 2008-12-05), Outbound message X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:317673 Ukryj nagłówki 1. Brukselkę wrzucamy na wrzącą, osoloną wodę, gotujemy do miękkości. | |
Zobacz także