Data: 2005-02-17 12:56:26
Temat: Re: chili con carne
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <w...@n...onet.pl>,
Wladyslaw Los <w...@o...pl> wrote:
> In article <3...@n...onet.pl>,
> p...@b...pl wrote:
>
> > Mają ochote na coś co jeszcze nie jedli nigdy w życiu. U nas dużo w domu
> > kuchni
> > francuskiej i troche włoskiej ale węgierskiej nigdy nie było
>
> to spróbuj jeszcze morze kotletów schabowych z leczo -- np. po
> kaloczańsku:
>
> <http://tinylink.com/?UStijVT16h>
>
> Pyszne, tylko wbrew pozorom nie należy ich robić na zapas, po odgrzane
> bardzo tracą.
Tu masz jeszce przepi na prawdziwe lecso:
<http://tinylink.com/?KyGu4fZJm5>
Władysław
|