Data: 2005-11-15 09:58:12
Temat: Re: ciasto czekladowe
Od: "Iwona_s" <i...@T...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...net> napisal w wiadomosci
> Ciasto czekoladowe z wrzatkiem
> 1 lyzeczka polskiego proszku do pieczenia/ 1.75 amerykanskiego proszku
> do pieczenia
> 1.5 lyzeczki sody oczyszczonej
Troche z opoznieniem pisze/chwale, ale lepiej pozno niz wcale;) Ciasto jest
pierwsza klasa - takie lubie, pulchne, wilgotne, mocno czekoladowe i w
ogole:)))
Mam natomiast pytanie co do ilosci proszku/sody (moj TZ za bardzo je w
ciescie wyczuwa). Dajesz plaska srednia czy pelna lyzeczke?
--
Pozdrawiam
Iwona
// Wlasciwoscia czlowieka jest bladzic, glupiego - w bledzie trwac / /
Cyceron
|