Data: 2005-11-05 08:38:47
Temat: Re: co z fasoli?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 4 Nov 2005 15:33:54 +0100, "Agnieszka K." <m...@o...pl>
wrote:
>Witam Wszystkich :)
>w zeszłym tygodniu postanowiłam ugotować zupkę fasolową i namoczyłąm
>"trochę" za dużo fasoli...Teraz postanowiłam ją ugotować żeby się nie
>zmarnowała.
>Co można przyżądzić z ugotowanej Jasiowej fasoli oprócz Fasolki po
>bretońsku?
>Za wszelkie pomysły z góry dziękuję
>
Paste do chleba, koniecznie! Zmiksowac, albo bardzo dokladnie
podziabac widelce, dodac, odrobine smietany (jao cement), zabek
czosnku, kawalek cebuli (nie musi byc) drobno posiekanej, duzo
natki. wymieszac. To jest najprostsza wersja
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|