Data: 2017-04-04 09:07:35
Temat: Re: co zrobić z 'kipiącym' miodem
Od: Jingiel <x...@x...xx>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 03.04.2017 o 20:03, Krycha pisze:
> W dniu 03.04.2017 o 05:38, Animka pisze:
>> W dniu 2017-04-02 o 22:27, Krycha pisze:
>>> W dniu 01.04.2017 o 21:32, Stokrotka pisze:
>>>> Może fermentuje?
>>>> Zrub miud pitny.
>>>
>>> A może przerwać, jeżeli to fermentacja, poddając miód temperaturze?
>>
>> Myślę, że chyba lepiej dodać spirytusu.
>
> To jest chyba najlepszy pomysł.
> Ile miodu tyle spirytusu i tyle samo soku z cytryn.
> I jest dobry napój przeciw przeziębieniom.
>
> Krycha.
>
Będzie miodówka 50%, nieźle musi wtedy kopać.
|