Data: 2002-03-24 17:21:55
Temat: Re: cukier-slodzik do wypiekow
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "tigana" <t...@n...kernel.pl> napisał w wiadomości
news:a7l04l$s43$1@news.tpi.pl...
> Dokladnie. Produkt, na ktorym ulotka informowala oprzydatnosci
> do pieczenia, widzialam w delikatesach Porto przy Swietokrzyskiej,
> (Wa-wa), 400 (lub500) gramowy sloik z bialym proszkiem, kosztowal
> okolo 10zl.
> Nie zwrocilam uwagi na sklad, poniewaz jeszcze jakies dwa tygodnie temu
> gdy widzialam ten produkt, nie bylam zainteresowana robieniem
> wypiekow dedykowanych dla cukrzykow, do czasu zobaczenia wynikow mojej
> mamy..
>
> Idac jutro rano do pracy, zajrze do Porto, i kupie ow "cukier",
> a jezeli nie bedzie, to przynajmniej wypytam ekspedientki, co zacz.
Czy tam jest napisane "dla diabetyków"?
Bo może cukrzyca mamusi wystarczy wątroby zabijać już sobie nie musi...
Sorry za sarkazm.
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|