Data: 2007-04-19 11:55:11
Temat: Re: czy to się uda - kolacja rocznicowa
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "mamqa" <a...@t...pl> napisał w wiadomości
news:1176983240.566335@slbhw0...
clafoutis napisał(a):
> pominąłbym to obtaczanie w mące. piękną skórkę uzyskasz bez tego również a
> i unikniesz tego mącznego posmaku.
pomyślałam o mące (np. kukurydzianej) coby zrobić "barierę dla
wyciekającego sera - to może tylko końcówki zapanieruję a potem je
odetnę. Jak ser wycieknie w czasie pieczenia to po rozkrojeniu nie
uzyskam ładnego efektu. :-)
Można spiąć końce wykałaczką na ścisło, ale wtedy może niewygodnie się
obsmażać - wykałaczka trochę przeszkadza.
--
Pozdrawiam
Joanna
http://www.jduszczynska.republika.pl/
|