| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news2.icm.edu.pl!new sfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Basia" <b...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: czy wok tylko do chinszczyzny? Date: Wed, 7 Jan 2004 07:45:59 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 16 Message-ID: <btg9nh$6pd$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <bte1bs$89h$1@nemesis.news.tpi.pl> <bte8t7$62r$1@SunSITE.icm.edu.pl> <060120041904156053%wlalos@onet.pl> <3...@o...com> NNTP-Posting-Host: pa92.miedzyzdroje.sdi.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1073457718 6957 217.98.187.92 (7 Jan 2004 06:41:58 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 7 Jan 2004 06:41:58 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:185818 Ukryj nagłówki > Wprost przeciwnie, jest bardzo poreczny do glebokiego smazenia i tak | |
Zobacz także