Data: 2004-01-07 08:41:13
Temat: Re: czy wok tylko do chinszczyzny?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 07 Jan 2004 09:43:31 +0100, Wladyslaw Los
<w...@o...pl> wrote:
>In article <btg9k4$6hh$1@nemesis.news.tpi.pl>, Basia <b...@o...pl>
>wrote:
>
>> >
>> > Ale oprócz głębokiej patelni masz chyba jeszcze taką dosyć płaską? Bo, wok
>> jako
>> > głęboka patelnia sprawdza się znakomicie, ale schabowego, ani tez
>> mielonego na
>> > nim nie zrobisz...
>>
>> mam mala do jajecznicy czy podsmazenia cebuli, plaska na nalesniki i srednia
>> na ktorej moge placki czy kotlety zrobic, tylko wlasnie ta gleboka, jako
>> najstarsza w towarzystwie zaczyna kiepsko wygladac
>
>Dlaczego patelnia Tefala po dwu latach miałaby kiepsko wyglądać?
>
>Władysław
bo sie ja zle traktuje....
trys, niedobry dla patelni teflonowych
K.T. - starannie opakowana
|